onshout pelletkachels coevorden

Hoe gaat het verzenden in zijn werk?Heb je een bestelling bij ons geplaatst en gekozen voor levering aan huis? Tenzij je wat anders hebt afgesproken leveren we meestal op Vrijdag.
Kleine producten versturen we meestal via DHL. Je krijgt een track&trace per email.
Grote producten gaan op een pallet in een vrachtwagen, deze vrachtwagen heeft een laadklep en een elektrische palletwagen waarmee ze de pallet eruit kunnen rijden.
Hou alsjeblieft rekening met een aantal zaken:
  • Een vrachtwagen kan niet overal komen. Smalle en of onverharde straten kunnen echt een probleem zijn.
  • Een elektrische palletwagen heeft moeite met drempels en kuilen. Ook kan hij niet goed over een oprit van grind of houtsnippers bijvoorbeeld.
  • Pallettransport is erg duur en een mislukte afleverpoging is zonde. Kun je niet thuis zijn op de leverdag laat dit dan tijdig weten zodat we samen een oplossing kunnen bedenken. Moet je onverwachts even weg? Vraag dan een buurman of hang een briefje met instructies op de deur.
  • In het kader van duidelijkheid en voorspelbaarheid streven we ernaar om op Vrijdag te leveren. Transport blijft mensenwerk en een vrachtwagen krijgt wel eens een lekke band, af en toe zijn ze ook wel eens iets een dagje kwijt in zo'n enorm pakhuis. Krijg je je verwachte zending niet geleverd? Geen stress, meestal komen ze de volgende werkdag alsnog. Komt dit helemaal niet uit omdat je niet thuis kunt zijn? Mail, app of bel ons gewoon even dan lossen we het op.
Heb je een favoriete leverdag of zijn er andere bijzonderheden die we aan de chauffeur moeten vertellen? Zet het bij opmerkingen tijdens het afronden van je bestelling dan komt het helemaal goed. Mochten we toch nog vragen hebben dan nemen we contact met je op.