onshout pelletkachels coevorden

Spelregels laagste prijsgarantie

Bij Onshout bieden we A-kwaliteit ovengedroogd haardhout tegen de scherpste prijs.

Omdat wij ervan overtuigd zijn dat onze prijzen de laagste in de markt zijn, geven wij een laagste prijsgarantie af op alle jumbo pallets haardhout. Indien je binnen 14 dagen na je aankoop bij een andere erkende webshop in Nederland een lagere prijs vindt, dan betalen wij het verschil + 10% aan je terug.

De prijsgarantie geldt voor prijzen van concurrenten die hun (online) winkel in Nederlland hebben en op basis van de hier geldende wetten en belastingen runnen. Daarom geldt dit niet voor prijzen van vrije handelaren, buitenlandse leveranciers of particulieren, die een keer een artikel verkopen. Let op: Het moet gaan om een jumbopallet ovengedroogd haardhout met dezelfde inhoud en van hetzelfde soort hout (berk, eik of haagbeuk) ovengedroogd haardhout.

Om aanspraak te maken op de laagsteprijsgarantie kun je een email met een link naar de lagere prijs en je rekeningnummer te sturen naar info@onshout.nl. Wij doen ons uiterste best om de prijs binnen 24 uur te controleren en betalen het verschil + 10% onmiddellijk uit als er inderdaad een lagere prijs geconstateerd wordt.

 

Waarom geldt de laagste prijsgarantie niet op houtpellets?
Onshout is niet alleen scherp met Haardhout, ook met Houtpellets bieden we vaak de scherpste prijs voor A-kwaliteit pellets. In tegenstelling tot Haardhout is de markt voor houtpellets veel complexer. De vele aanbieders en verschillende soorten pellets maken vergelijken een stuk lastiger. Daarom hebben we besloten om deze producten (voorlopig) uit te sluiten van de laagste prijsgarantie.

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN